Snel professionele resultaten voor een bescheiden prijs. Website realisatie op basis van flexibele Website templates.
 
‘All-in’ levering

Copyright © All Rights Reserved | Ontworpen door Alons-Advies Website ontwikkeling

Facebook

Twitter

Linkedin

Sociale Links

Pomperschans 23

5595 AS Leende
Neder land


Telefoon: (+31) (0)402061987

Email: j.alons@chello.nl


Contact Details

Telefoonnummer: (+31) (0)402061987

Alons-Advies

Er is keuze uit diverse pagina stijlen met 1 of meerdere kolommen. Handig is dat de afbeeldingen naar keuze te voorzien zijn van een dynamische koppeling. (wordt zichtbaar als je met de muis op een plaatje komt) De koppeling is naar andere pagina’s in de website of naar externe websites.

U bent hier:

Van Gogh & van Gogh website voor onroerendgoed

Een website template voor diensten en service. Makelaars en onroerend goed specialisten vinden hier diverse mogelijkheden om informatie te tonen en ‘feed-back’ te krijgen van geïnteresseerden. Er wordt kleur ondersteuning gebruikt voor de verschillende te leveren producten of diensten.

Launch Project
Bezoek de website

De Bodel website voor advies activiteiten

Relatief rustige, eenvoudige website voor training en advies activiteiten. Gebruikte technieken: Sliders met en zonder fade, pop-up teksten, vergroten van afbeeldingen bij muis klik.  Activiteiten pagina, contacten met onderwerp keuze.

Launch Project
Bezoek de Website

Voorbeelden uit 40 templates naar keuze

De SUBTLE template die oa is gebruikt voor deze Alons-Advies website is een veelzijdige website die ook als basis kan dienen voor kleinere websites.
In de Home page staan naar keuze verschillende vertoning technieken voor de top-afbeelding(en). Verschillende achtergrond types naar keuze vindt u in ‘Service’ en diverse layout vormen in de optie ‘Portfolio’ om een afbeeldingen galerij te tonen. Optioneel de mogelijkheid om video filmpjes te vertonen en geluid toe te voegen aan een onderdeel van de website. ‘Veel gestelde vragen’ optie in de vorm van een accordeon weergave. Contact pagina met een Google-maps kaart voor de kantoor locatie en commentaar email functie.

Bezoek de website

Voorbeelden uit 40 templates naar keuze

De URBAN template:   Scherm brede visualisering met afbeeldingen of kleuren.

Een vrij standaard website die rustig overkomt.

Launch Project
Bezoek de website